Easiest Way to Prepare Yummy Roti 4 musim

Roti 4 musim. Musim yang kedua adalah musim panas yang berlangsung mulai dari bulan Desember sampai dengan bulan Februari. Bila tiba musim cuti begini, mulalah mak-mak kehabisan idea nak masak apa lagi di rumah. Meriah memang meriah, tapi biasalah budak-budak kalau di rumah memang asyik minta makan aja.

Roti 4 musim It is traditionally cooked on an iron griddle called tava, an important vessel in the Indian cuisine. Pijat plus+ bonus wikwik samping istri Musim adalah salah satu pembagian utama tahun, biasanya berdasarkan bentuk iklim yang luas. You can cook Roti 4 musim using 8 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Roti 4 musim

  1. You need of biji kuning telur.
  2. Prepare of air.
  3. Prepare of sb gula.
  4. You need of sk garam.
  5. It's of sb susu pekat.
  6. It's of tepung roti.
  7. It's of sk yis.
  8. It's of sb marjerin.

Biasanya satu tahun terbagi menjadi empat musim, yaitu: musim semi, musim panas, musim gugur, dan musim dingin. Selamat datang di aza channel, silahkan subscribe Sangatlah penting untuk mengetahui negara-negara lain yang kita kunjungi apakah musimnya sama dengan Indonesia atau. Layanan online gratis untuk mengunduh video YouTube dengan satu klik! Situs jual beli online terlengkap dengan berbagai pilihan toko online terpercaya.

Roti 4 musim instructions

  1. Campur semua bahan ke dalam BREAD maker..uli sehingga lembut dan licin.
  2. Keluarkan doh dan timbang seberat 20 gm x16..rehatkan doh selama 10 minit baru bentukkan.
  3. Bila dah cukup kembang bakar suhu 160 selama 15 minit atau sehingga masak..selepas masak sapu permukaan roti dengan marjerin.
  4. Bila dah sejuk letak topping kegemaran masing2.
  5. Sedia untuk di makan.

Belanja online mudah dan menyenangkan di Tokopedia.

Catat Ulasan

0 Ulasan