Recipe: Perfect Cekodok Pisang pasti bulat dan rangup di luar lembut di dalam

Cekodok Pisang pasti bulat dan rangup di luar lembut di dalam.

Cekodok Pisang pasti bulat dan rangup di luar lembut di dalam You can cook Cekodok Pisang pasti bulat dan rangup di luar lembut di dalam using 4 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Cekodok Pisang pasti bulat dan rangup di luar lembut di dalam

  1. Prepare 10-15 of biji pisang lembik.
  2. You need 2 cawan of tepung beras.
  3. It's 2 of sudu besar gula pasir.
  4. Prepare 1 of sudu kecil baking soda.

Cekodok Pisang pasti bulat dan rangup di luar lembut di dalam instructions

  1. Pisang di kupas kulit dan di satukan dengan gula pasir.
  2. Dilenyekkan bersama.
  3. Masukkan tepung beras dan gaul serata..
  4. Rehatkan seketika adunan dan boleh la di goreng dengan minyak panas..
  5. Masa goreng tu bulat2 kan sodep atas cekodok ni supaya dia betul2 seakan bulat..
  6. Toskan minyak.
  7. Siap untuk di hidang dan di makan. Sedappp!!.

Catat Ulasan

0 Ulasan